lauantai 23. toukokuuta 2015

Golden Week


Onnistuin sitten taas viivyttelemään postaamisen kanssa. :D

Parisen viikkoa sitten oli Golden Week, eli viikko jolle osuu suhteellisen monta juhlapäivää putkeen. Näitä juhlapäiviä jolloin on vapaata mm. koulusta oli neljä, mutta ensimmäinen osui sunnuntaille, joten sain siis vain kolme päivää vapaata koulusta.

Lauantaina kävin Madokan (pikkusisko) kanssa elokuvissa katsomassa sen uuden Tuhkimon. Se oli kylläkin dubattu japaniksi, joten dialogista meni osa ohi, mutta ihan jees se oli. Kierreltiin leffan jälkeen ostarilla ja tuhlasin ihan liikaa rahaa kalliissa mutta ah niin söpössä vaatekaupassa.



Sensuroitu koska derpaan aina näissä kämäisissä peilikuvissa.

Hame tosiaan on molemmissa kuvissa sama, mutta paita on eri. ^^

Sunnuntaina mentiin koko perheen voimin pidemmälle reissulle, joka on ilmeisesti joku yleinen tapa Golden Weekillä. Reissasimme Toyamaan, toiseen prefektuuriin, käymään siellä olevilla tulppaanifestivaaleilla. Pakko sanoa ettei ollut innostusasteet kovin korkealla kun lämpöä oli sellaiset 30 astetta, aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja hostit halus ottaa jatkuvasti kuvia musta (inhoan olla kuvattavana, etenkin kun aurinko paistoi silmiin, joten näytin kamalalta). Lisäksi melkein kaikkialla joku pikkulapsi huusi, ja koska en voi sietää pieniä lapsia, en hirveästi nauttinut. Olipahan nättejä tulppaaneja.







Hostit osti mulle muistoksi tällasen sieltä. :>

Maanantai ja tiistai taisi mennä vaan kotona vapaapäivistä nauttiessa, mutta keskiviikkona käytiin läheisessä kaupungissa, Oogakissa, tän Gifun alueen vaihtariporukan voimin. Sovittiin reissusta jo viikkoa ennen olleessa AFS-grillijuhlajutussa (jossa olin pitkään hämmentynyt siitä, miksi kaikki hipelöi juuri mun hiuksia kuunnes tajusin olevani ainoa vaaleahiuksinen siellä. Se tunne.)

Käytiin Oogakin linnassa (koska tsekkiläinen poika vaati sitä) ja sen jälkeen mentiin läheiselle ostarille pitämään hauskaa. Kierretiin kaupan ja tuhlattiin rahaa pelihallissa. Love Livestä on muuten tulossa elokuva, ja sitä juhlistettiin siellä pelihallissa oikeen kunnolla.





En edusta, mutta todistusaineistoa musta ja Nicosta.

Australialainen ja chileläinen joutui lähtemään jo aika aikaisin, joten päätettiin sitten sen tsekkiläisen ja malesialaisen kanssa mennä takaisin Gifuun, ja siellä karaokeen! Laulettiin kaks tuntia ja oli hauskaa, tuli kiskottua suhteellisen monta anime- ja vocaloid-biisiä. (taisin kyllä tuhota seurueeni korvat Unhappy Refrainin korkeilla nuoteilla. olen pahoillani.)


Arki rullailee aika kasuaalisti, käyn koulussa, koulun jälkeen käyn klubissa, liityin tosiaan taideklubiin mutta vierailen aina välillä enkkuklubissa, palaan kotiin, istun kotona, menen nukkumaan. Kiehtovia ovat päiväni. Kuumuus alkaa olla jo aika tuskastuttava, etenkin kun käytössä on yhä talvipuku. Onneksi sen takin saa jättää kotiin ja kouluspaidan (koulupuvun kauluspaita, tää kätevä lyhennesana syntyi kun typotin kerran :D ) hihat voi kääriä.

Ollaan jo ruvettu miettimään bunkasain eli kulttuurifestivaalin ohjelmaa. Bunkasai on vasta syyskuussa, mutta kaipa se on hyvä olla ajoissa. Päädyttiin joko tanssiin, musikaaliin tai näytelmään. Keskusteltiin aiheista pienissä pöytäryhmissä, ja koska olemme kilttejä oppilaita, ruvettiin vaan keskustelemaan kaikesta muusta aina välillä. :D Puhe kääntyi mm. Disneyyn ja sain tietää, että mun takana istuva poika ei ole nähnyt Frozenia, ja että mä näytän Tähkäpäältä. Oon kai liikkuva Disney-hahmo, kun oon saanu aiemmin kuulla näyttäväni Elsalta.

Vaihdettiin istumapaikkoja luokassa, joten sanoin hyvästit takanurkalle, ja siirryin istumaan luokan keskelle. Mun vieressä istuu yks luokan hyvännäkösimmistä tytöistä, joka on nyt myös mun pari mm. enkussa. Toivottakaa onnea jatkooni.
Onnistuin myös tulemaan kipeäksi (syytän tästä sitä liikuntatuntia, joka viettiin pihalla vaikka satoi kaatamalla), ja oon siis virunut viikon flunssassa. Koska mulla ei ole ollut koulupäivinä kuumetta, en oo saanu jäädä kotiin, joten nyt on varmaan tehnyt tosi hyvän vaikutuksen siihen tyttöön aivastelemalla ja niiskuttelemalla käheä-äänisenä. Jee.

Ai niin, pidin myös esitelmän Suomesta mun luokalle. Ne järkyttyneet ilmeet kun kerroin että Suomessa uidaan järvissä, myös talvisin. :D Taisin myös mytkyttää ne tarjoamalla salmiakkia.. en ikinä unohda niitä ilmeitä, nauroin kippurassa kun yksi jätkä näytti siltä että se oikeasti tekee kuolemaa :D:D:D:D

Laitetaan näin loppuun vielä kuva siitä, miltä mun koulutarvikkeet näyttää. Tosiaan vaan luen ja tuhertelen omiani suurimman osan ajasta :D

Jos toivotte jotain tietynlaista postausta niin kertokaa toki, toteutan toiveita mielelläni ^^

3 kommenttia:

  1. Aaaah noi sun vaatteet;-; liian ihania ollakseen totta.whyjapaniwhymiksiniinkaukanasuomesta;-;

    VastaaPoista
  2. Mitä j-pop bändejä/artisteja kuuntelet? Oot varmaa joskus kertonu täällä sun blogissas mut mult on menny sitte ohi tai en vaa muista:) Mut hei tosi kiva blogi ja kiva lukee :D

    VastaaPoista
  3. Heippa! Joko oot sopeutunut sinne hyvin ja miten menee ihan yleisesti? :D

    VastaaPoista